Residenties Orchidee en Acacia

Gezellige, goed gelegen en betaalbare appartementen, geschikt voor 2 tot 4 personen.


De residenties Acacia en Orchidee zijn identieke residenties, die enkel verschillen door hun ligging. Residentie Acacia heeft een meer centrale ligging en residentie Orchidee bevindt zich in een rustiger gedeelte van het park.

In beide residenties kunnen we U gelijkvloers appartementen voor maximum 4 personen aanbieden, die goed gelegen zijn en die beschikken over een mooi terras met zicht op een gemeenschappelijke tuin.

Deze appartementen hebben een oppervlakte van 40 m2 en beschikken over een woonkamer met ingerichte keuken, een vernieuwde badkamer en een slaapkamer met dubbel bed.

De "upgraded" appartementen beschikken over een vernieuwde keuken met frigo, kookplaat en microgolf; er is een TV met video en DVD speler, halogeen verlichting,... Op de vloer bevindt zich laminaat van goede kwaliteit.

De sofa in de living kan worden omgebouwd tot een volwaardig bed voor 2 personen (140 cm). De inrichting is functioneel. De gezelligheid wordt bevorderd door het gebruik van uplighters en onrechtstreekse verlichting.

Een kinderbed kan steeds worden bijgeplaatst en dit is gratis.

De voorraadlijst omvat een huisraad voor 6 personen en heeft vele extra’s zoals strijkplank en strijkijzer met stoom (er bevindt zich een wasserette in het centrum van De Haan), donsdekens, klok, kruimeldief, broodrooster, elektrische koffiezet, tafelgrill, waterkoker, elektrische fruitpers, enz.

De parkeerplaats is inbegrepen in de prijs.

We beschikken over appartementen waar honden toegelaten zijn. Hiervoor betaalt u geen supplement.

In residentie Dahlia beschikken we eveneens over budgetvriendelijke studio's voor twee personen. Kijk hiervoor naar de volgende pagina.

Gratis tennis op onze vernieuwde tennisterreinen.

Park Atlantis®: een vakantiepark voor alle seizoenen. We zijn het ganse jaar open!

TIP: huur rechtstreeks met de eigenaars en boek zonder kosten!

keuken
Acacia keuken
Acacia
Acacia living
Acacia
Slaapkamer
Orchidee
Residentie Orchidee
Acacia / Orchidee
Residentie Acacia
Privacy- en gebruiksvoorwaarden