Residentie Dahlia: Ruime en comfortabele appartementen (4 tot 8 personen) al dan niet met privé tuin evenals budgetvriendelijke studio's voor 2 personen.


Appartementen voor 4 tot 8 personen met ruim privé terras en gemeenschappelijke centrale of privé tuin.


Voor velen is residentie Dahlia de meest charmante residentie met een centrale ligging in een rustige zone in het park, omringd met veel groen en gebouwd in de typische “cottage” stijl, typerend voor de gebouwen in De Haan. Door zijn structuur en beschikbare ruimte is deze residentie zeer geschikt voor families met kinderen en groepen.

De gezellige binnentuin zorgt voor een aparte sfeer en geeft een bijkomende bescherming bij winderig weer. Het ruime terras is voorzien van tuinmeubelen voor 8 personen en is voldoende ruim om een BBQ te organiseren. Hiervoor wordt er een elektrische BBQ ter beschikking gesteld.

De appartementen van residentie Dahlia hebben de beschikking over ongeveer 70 m2 en omvatten naast de keuken, geschikt voor 8 personen, over een ruime living van 25 m2, met een salon in L-vorm, waarin een volwaardig bed van 140 cm is ingebouwd. Er is een eerste slaapkamer met een dubbelbed van 160 cm en een tweede slaapkamer met twee stapelbedden, geschikt voor 4 personen. Er zijn twee kleine badkamers met douche, toilet en wastafel.

Er kan een gezellige binnenverlichting worden gecreëerd, dank zij het gebruik uplighters en onrechtstreekse verlichting.

De huisraad is voorzien voor 10 personen. Ook hier zijn er extra’s zoals vaatwasser (beschikbaar in alle types van Dahlia), een grotere TV met video en DVD speler, een stereo installatie van goede kwaliteit en met aparte boxen, een tafelgrill, een elektrische BBQ, een strijkplank met strijkijzer met stoom, een kruimeldief, een haardroger, …

Het appartement wordt verhuurd met twee parkeerplaatsen. Er zijn aansluitende appartementen beschikbaar voor groepen.

De hoekappartementen beschikken naast het terras op de gezellige binnenkoer, over een ruime tuin, die volledig privé is en die naar het zuiden is gericht. Deze appartementen zijn ook geschikt voor twee gezinnen, die over een aparte slaapkamer en badkamer wensen te beschikken en die bereid zijn om de overige ruimten te delen. Aldus is Dahlia ook een zeer economische formule.

Studio's voor 2 personen

In deze residentie beschikken we eveneens over kleine en budgetvriendelijke studio's (oppervlakte +/-28m2), gelegen op de tweede verdieping. U heeft de beschikking over een living met kleine keuken, een aparte slaapkamer en badkamertje met douche en aparte WC.

Gedurende de maanden juli en augustus verhuren we per week van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten kunt u gerust een weekend boeken van vrijdagavond tot zondagavond.

Park Atlantis®: een vakantiepark voor alle seizoenen. We zijn het ganse jaar open !

tuin van appartement dahlia
Appartement met privé tuin
keuken met vaatwasser
Keuken met vaatwasser
http://www.parkatlantis.be
Dahlia living
Dahlia
Gezellige binnentuin
Dahlia
Residentie Dahlia
Privacy- en gebruiksvoorwaarden